Udskriv

VELKOMMEN TIL MIN TAHITIAN NONI (TM) - PRODUKTERS HJEMMESIDE

NONI juice som jeg presenterer her er en sund drik der kan købes af distributører (https://noni.newage.com/) af Tahitian Noni i Danmark og som er godkendt for salg i hele europa siden EU­kommissionen godkendte salget af TAHITIAN NONI TM juice den 8. april 2003.

Noni kommer fra de fransk Polynesiske øer, et rigt og frodigt sted som gør det muligt af denne vidunderlige frugt at blomstre og vokse. Hvad er Noni? ­ for at finde svaret på frugtens oprindelse må vi tilbage til mennesketes første forsøg på at forbedre helbredet ved naturens hjælp ifølge traditionen. Det var i sydøstasien og indien at mennesket først begyndte af bruge nonifrugten. Kort kan det siges at Morinda Citrifolia er et lille træ som hovedsageligt gror i sysøstasien og på øerne i stillehavsområdet. Frugten som også bliver kaldet Nonifrugten er igennem tiderne blevet brugt af forskellige kulturer og skattet for sine egenskaber. Tahitisk NoniTM juice er fremstillet af Morinda Citrifolia træets frugter dyrket på øerne i
Fransk Polynesien, hvor firmaet Tahitian Noni International der fremstiller Tahitian NoniTM Juice, fandt den bedste kvalitet og naturlig rig forekomst af frugten.

Tahitian NoniTM Juicen kan ændre dit liv til det bedre. Folk elsker juicen og følelsen af velvære når de drikker den ­ det vil du også gøre! Vent ikke en dag mere på at starte med at nyde Tahitian NoniTM Juice.

  

Visninger: 54370